Visning af Race NetTV

Herunder finder du forskellige måder, hvorpå du kan se NetTV på dit tv feks. ved hjælp af en iPad, iPhone, iPod touch.

Kabelforbindelser
Du kan bruge et kompatibelt VGA-, komposit-, komponent- eller HDMI-kabel til at tilslutte din PC eller MAC enhed.

AirPlay
Du kan bruge et Apple TVtil at tilknytte din iOS-enhed, så du har mulighed for at streame Race Media NetTV via AirPlay. Der findes flere oplysninger på Apples supportwebsted.

Chromecast
Du kan bruge en Google Chromecasttil at knytte din PC eller MAC enhed til Chromecast, så du har mulighed for at streame Race Media NetTV trådløst.

Race Media NetTV på DVD.

De fleste af vore programmer kan også købes på DVD.

Henvendelse direktre til producenterne: Race Media: mail@race-media.dk  eller Multi Video: stefanfpedersen@gmail.com

Herunder - måske svar på nogle af dine spørgsmål:

  1. Er programmerne i HD? – Vi har valgt i starten at lægge alt på i den HD kvalitet som heder 720. Grunden til at vi ikke lægger op i fuld HD 1080 er at materialet fylder dobbelt så meget og dem med en lav internet hastighed typisk vil få problemer med afspilningen. På trods af HD valget kan programmerne jo kun vises i den kvalitet de er oprindeligt lavet i. Derfor vil flere af de ældre programmer selvfølgeligt ikke være i samme flotte kvalitet som der er tilgængeligt i dag.
  2. Hvorfor er der reklamer inden og efter nogle af programmerne? – Det er dyrt både at starte og holde vores egen TV kanal kørende, og da vi fra starten ikke ved hvor mange brugere vi får har vi valgt at skaffe supplerende økonomi igennem sponsorer. Men der vil altid kun være max 10 sekunders reklamer i start og slutning af hvert program. Derudover vil der typisk komme op til 12 sekunders programsponsorskilte både i start og slut, men også op til max 2 steder midt i programmerne. De er en del af programmerne og vil ikke blive fjernet.
  3. Sender Race Media Net TV live? - Umiddelbart har vi ikke planer endnu om livesendinger. Vi mener at Dansk Motorsport er mest velegnet til visning af højdepunkter – vores holdning er: Hellere et kort action fyldt program i stedet for et langt og kedeligt.
  4. Hvornår kan nye programmer ses på Race Media Net TV? TV stationerne vil altid have første ret til programmerne – derfor vil de tidligst blive lagt på Race Media Net TV samme dag som de bliver vist på TV første gang. Til gengæld vil nyhedsindslag blive lagt på samme dag som arrangementet afholdes.
  5. Hvad er Nyhedsindslag? - Nyhedsindslag er 2-5 minutters højdepunkter typisk lagt på få timer efter løbene er afsluttet. Dyrt at lave, derfor vil det kun være fra udvalgte arrangementer vi laver disse som f.eks. Fra DM Rally løbene.
  6. Hvorfor er nogle programmer kun med Engelsk speak? – Det kan være fordi de oprindeligt er produceret til visning på udenlandske TV stationer.
  7. Hvor lang tid ligger programmer og indslag på kanalen? -  De vil typisk være tilgængelige mindst 1 år, men ældre programmer som har meget få visninger kan blive taget af allerede efter 3 mdr. De vil dog altid komme tilbage på et senere tidspunkt. Råbånd vil dog typisk ligge der i brænset tid 3-9 måneder og ikke komme på igen senere.
  8. Kan programmerne købes på DVD / Blu-ray? Svaret er ja, men da de kun bliver lavet enkeltvis på bestilling vil priserne være forholdsvis høje - typisk kr. 150,- for en enkelt disk DVD. 200,- for en dobbelt – 250,- for en 3 dobbelt og 300,- for en 4 dobbelt. Dertil kommer en fast pris på forsendelse og ekpediterings gebyr på kr. 100,- pr bestilling – uanset antal.Kontakt mail@race-media.dk eller stefanfpedersen@gmail.com
  9. Har du selv flere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på mail@race-media.dkSvartiden vil typisk være på få timer eller minutter, men vi kan i meget travle perioder måske først svare dig efter 2-3 dage eller mere.